اسرائیل: ایران به رقیب برتر ما در عرصه سایبری تبدیل شده است-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

اسرائیل: ایران به رقیب برتر ما در عرصه سایبری تبدیل شده است

رئیس دایره سایبری رژیم صهیونیستی گفته ایران به همراه حزب الله و حماس به «رقیب برتر» این رژیم در عرصه سایبری تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، گابی پورتنوی، رئیس دایره سایبری رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه گفته که ایران به همراه حزب الله و حماس به «رقیب برتر» این رژیم در عرصه سایبری تبدیل شده است.

طبق گزارش روزنامه جروزالم‌پست، پورتنوی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی قصد ایجاد یک «گنبد آهنین سایبری» را دارد گفت: «ما آن‌ها (ایرانی‌ها) را می‌بینیم، می‌دانیم چطور کار می‌کنند و در آنجا حضور داریم.»

این مقام رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد که تل‌آویو تلاش خواهد کرد با استفاده از مکانیسم‌های جدید امنیت سایبری خود را ارتقا بخشیده و حملات سایبری را کاهش دهد.

رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند حمله سایبری ایران احتمالاً عامل شنیده شدن صدای آژیر هشدار در چندین شهر در فلسطین اشغالی بوده است.

دوشنبه هفته پیش رژیم صهیونیستی اعلام کرد حمله سایبری به سامانه‌های هشدار عمومی اسرائیل عامل شنیده شدن صدای آژیر خطر در بخش‌هایی از بیت‌المقدس در یک شب قبل‌تر بوده است. ارتش رژیم صهیونیستی با تأیید اینکه حمله سایبری باعث ایجاد اخلال در سامانه‌های هشداری و شنیده شدن صدای آژیر ممتد در پنج شهر شده تصریح کردند که ایران عامل حمله بوده است.

یکشنبه‌شب صدای آژیر هشدار در چندین منطقه از بیت‌المقدس از جمله «تالپیات»، «کاتامون»، «بیا حاکرم» و «ایلات» به‌مدت نزدیک به یک ساعت شنیده شد.

شبکه صهیونیستی کان هم روز ۲۴ خرداد مدعی شده بود هکر‌های ایرانی پست الکترونیک یک سرلشکر احتیاط ارتش را هک کردند و به نام او حملات الکترونیکی علیه ساختار سیاسی، دانشگاه و تجاری سطح بالای اسرائیل را به انجام رساندند.

این شبکه از میان قربانیان این تهاجم نام‌هایی همچون زیپی لیونی وزیر خارجه اسبق اسرائیل و سفیر سابق آمریکا در اسرائیل را ذکر کرد. ایتای شیکمن تهیه‌کننده این گزارش به‌نقل از منابع آگاه اعتراف کرد: این هکر‌ها حداقل از ۶ ماه پیش میان فضای سایبری اسرائیل نفوذ کرده بودند و به نام این ژنرال برجسته احتیاط ارتش اسرائیل و شمار دیگری از شخصیت‌های معروف به اسناد و اطلاعات مسئولین عالی‌رتبه اسرائیل دسترسی پیدا کرده بودند.

در روایت این رسانه عبری‌زبان تأکید شده است، تهاجم و رخنه اولیه از طریق ای‌میل این سرلشکر احتیاط صورت گرفته و هکر‌ها از این طریق حملات الکترونیکی خود را علیه نهاد‌های سیاسی، آکادمیک و اقتصادی سطح‌بالای اسرائیل به انجام رساندند.

زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی در ماه‌های گذشته بار‌ها مورد حمله سایبری قرار گرفته است. اخیراً روزنامه صهیونیستی جروزالم پست فاش کرد که در مقطع زمانی ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ و زمانی که حملات سایبری در سطح جهان حدود ۵۰ درصد افزایش یافته بود این میزان افزایش برای اسرائیل ۹۲ درصد بود.

در فروردین ماه هکر‌های عراقی در دو روز متوالی، وب‌سایت و سرور‌های فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو و وبگاه بانک «اسرائیل» را از دسترس خارج کردند و گروه موسوم به «الطاهره» ضمن به‌عهده گرفتن مسئولیت حمله سایبری به پایگاه‌ها و سرور‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پایگاه اطلاع‌رسانی کانال ۹ تلویزیون رژیم صهیونیستی را نیز هدف حمله سایبری قرار داده است.

رسانه‌ها و محافل امنیتی اسرائیل با اعتراف به ناتوانی این رژیم در مقابله با حملات سایبری اعلام کردند که حملات سایبری اخیر نه‌تن‌ها سایت‌ها و زیرساخت‌های حکومتی بلکه یکی از چهره‌های برجسته کادر امنیتی اسرائیل را نیز هدف قرار داده است، به‌طوری که در تاریخ ۱۶ تا ۱۷ مارس یک گروه هکری به‌نام «دست‌های باز» تلفن شخصی «دیوید بارنیا» رئیس موساد و همسر وی را هک و تصاویر و اطلاعات شخصی آن‌ها و خانواده و محل زندگی‌شان را منتشر کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر